ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ;



'' Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.''

Κοιτάξτε στο διαδίκτυο πόσα άρθρα υπάρχουν σχετικά με την αυτοεκτίμηση, τρόπους για να είμαστε ο εαυτός μας, να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, να προχωρήσουμε μπροστά στην ζωή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ από φοβίες και κατάλοιπα του υποσυνειδήτου κλπ. κλπ.

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ; ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ; ΤΗΝ ΖΩΗ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ;

Όταν στην Ελλάδα θεωρείται πλέον μίασμα το να κάνεις τον σταυρό σου και πολλοί προσπαθούν να το σταυροκοπιούνται κρυφά σε δημόσιους χώρους, αλλά θεωρείται προσωπική ελευθερία το να επιδεικνύονται ελεύθερα οι ομοφυλόφιλοι, για παράδειγμα, τότε για ποια προσωπική ελευθερία μιλάμε; Όσα άρθρα και να διαβάσουμε, σε όσους ψυχολόγους και να καταφύγουμε, τίποτα δεν θα αλλάξει μέσα μας αν δεν αποφασίσουμε να είμαστε Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ με όλη την σημασία της λέξης.

Η ισότητα και ο φιλελευθερισμός μας χτυπάει και στο εθνικο-θρησκευτικό μας επίπεδο. Όλοι είμαστε ίσοι, λέει. Είμαστε; Γιατί; Άλλο να έχουμε ίσες ευκαιρίες όλοι και ο καθένας, ανάλογα με την προσπάθεια που κάνει και τον κόπο ή το ξενύχτι που καταβάλλει, να ανεβαίνει στην κλίμακα της κοινωνικής ή οικονομικής καταξίωσης και άλλο να ισοπεδώνονται όλοι σε ένα και μοναδικό (κατώτερο) επίπεδο ώστε να μην υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Συμφωνώ ο πλούτος να διανέμεται ελεύθερα σε όσους εργάζονται και το αξίζουν. Γιατί να αξίζουν όλοι το ίδιο; Τι ρόλο παίζει τότε η προσωπική προσπάθεια; Γιατί ένας μαθητής να ξενυχτά διαβάζοντας για να πάρει 20 και ένας άλλος να ξενυχτά διασκεδάζοντας γιατί ούτως ή άλλως τον ίδιο βαθμό θα πάρουν όλοι; 

Τα παραπάνω δεν είναι η κύρια ανάρτηση. Αυτό είναι απλώς το προοίμιο. Μία σύντομη και αγανακτισμένη αναφορά για πράγματα που δεν στέκουν καλά στην κοινωνία μας σήμερα. 
"Χαϊδεύουμε" τους πάντες για να ενταχθούμε σε ένα παγκόσμιο σχέδιο ισότητας ή, καλύτερα, ισοπέδωσης. Και ελάχιστοι έχουν τα κότσια να αντιταχθούν σθεναρά σε αυτό.

Σθεναρά όμως αντιτάχθηκε για να υπερασπιστεί όχι μόνο τα δικά της πιστεύω αλλά ενός έθνους ολόκληρου η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Julia Gillard και είναι αξιοθαύμαστη όσο και δυσεύρετη.

Η δυναμική δήλωσή της προς τους ισλαμιστές υπερασπιζόμενη το δικαίωμα των Αυστραλών να είναι αυθεντικοί έσπασε το διαδίκτυο όσο σπάει και τα κοινωνικά ισοπεδωτικά δεδομένα της εποχής μας.

Παρ' όλα αυτά στο αμερικάνικο διαδίκτυο λέγεται ότι το περιεχόμενο της δήλωσής της προέρχεται από έναν βετεράνο της αμερικανικής αεροπορίας, τον Barry Loudermilk ο οποίος, μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου την έστειλε ως γράμμα σε φίλο του και σε μια τοπική εφημερίδα, την Bartow Trader.

Από όπου και αν προέρχεται η δήλωση αυτή, σίγουρα προέρχεται από πατριώτες και ευαισθητοποιεί ανάλογα και τον δικό μας πατριωτισμό, εισάγει όρια στον φιλελευθερισμό, κηρύττει ισότητα και όχι ισοπέδωση και μας ξυπνάει από τον λήθαργο και τον παροπιδισμό των κοινωνικο-θρησκευτικών σημερινών πεποιθήσεων. Αξίζει να το διαβάσουμε:



Πρωθυπουργός της Αυστραλίας προς τους Μουσουλμάνους της χώρας:
'' Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.''

Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ στο Ισλάμ και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!
Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.

Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια.

Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard - Australia σε ελεύθερη μετάφραση:

"ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ...

Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.

Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.


Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, να μάθετε την γλώσσα μας.

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και ειρήνη μαζί μας.

Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία:

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

'Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε."

Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι...

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Αίγυπτο
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Λιβύη
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Μαρόκο
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράκ
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Αφγανιστάν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Πακιστάν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Συρία
Δεν είναι ευτυχισμένοι στον Λίβανο
Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι;
Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία
Είναι ευτυχισμένοι στην Αγγλία
Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά
Είναι ευτυχισμένοι στις ΗΠΑ
Είναι ευτυχισμένοι στην Γαλλία
Είναι ευτυχισμένοι στην Γερμανία
Είναι ευτυχισμένοι στην Σουηδία
Είναι ευτυχισμένοι στην Νορβηγία
Είναι ευτυχισμένοι στην Δανία
Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική

Και ποιόν κατηγορούν;

Όχι το Ισλάμ!

Όχι τους ηγέτες τους!

Όχι τους εαυτούς τους!

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ


Και θέλουν να τις αλλάξουν, ώστε να μοιάζουν με τις χώρες στις οποίες ήταν δυστυχείς….

Πηγή: http://rafailnews.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8661.html

Στην συνέχεια υπάρχει ανακοίνωση του διαδικτύου που αναιρεί την δήλωση της πρωθυπουργού, και δίνει την αρχική προέλευσή της. Όπως είπαμε όμως, από όπου και αν προέρχεται, θίγει αλήθειες που οι περισσότεροι πολιτικοί δεν τολμούν να θίξουν και σπάει κόκαλα.

The Julia Gillard ‘Muslim Speech’ – The Truth
Julia Gillard, the fiery Australian Prime Minister, is reputed to have given a speech telling Muslims who cannot accept and live by Australian standards to leave the country. It has been shown that she did not in fact give such a speech but that it was fabricated from other sources.



Barry Loudermilk
In fact it comes from an American Air Force veteran by the name of Barry Loudermilk who, after 9/11, put his thoughts into a letter which he posted to friends with a copy to the local newspaper, the Bartow Trader. Within a very short time it was passed on to State newspapers, and very soon Barry Loudermilk was inundated with letters from people all over the country who agreed with what he wrote.
The following is the text of his letter dated October 2002:
At a high school in Oklahoma, school officials remove “God Bless America” signs from schools in fear that someone might be offended.
At a Long Island, New York television station, management orders flags removed from the newsroom, and red, white, and blue ribbons removed from the lapels of reporters. Why? Management did not want to appear biased, and felt that our nation’s flag might give the appearance that “they lean one way or another.”
Officials in a California city ban U.S. flags from being displayed on city fire trucks because they didn’t want to offend anyone in the community.
In an “act of tolerance”, the head of the public library at a Florida university ordered all “Proud To Be an American” signs removed so as to not offend international students.
Politically Correct Attacks Against America
I, for one, am quite disturbed by these actions of so-called “American citizens”; and I am tired of this nation worrying about whether or not we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on September 11th, we have experienced a surge of patriotism by the majority of Americans. However, the dust from the attacks had barely settled in New York and Washington, DCwhen the “politically correct” crowd began complaining about the possibility that our patriotism was offending others.
I am not against immigration, nor do I hold a grudge against anyone who is seeking a better life by coming to America. In fact, our country’s population is almost entirely comprised of descendants of immigrants; however, there are a few things that those who have recently come to our country, and apparently some native-born Americans, need to understand.
If You’re Among the Politically Correct, Here’s What You Need to Know
First of all, it is not our responsibility to continually try not to offend you in any way. This idea of America being a multi-cultural community has served only to dilute our sovereignty and our national identity. As Americans, we have our own culture, our own society, our own language, and our own lifestyle. This culture, called the “American Way” has been developed over centuries of struggles, trials, and victories by millions of men and women who have sought freedom. Our forefathers fought, bled, and died at places such as Bunker Hill, Antietam, San Juan Hill, Iwo Jima, Normandy,Korea, Vietnam, and the Persian Gulf, for our way of life.
We speak English, not Spanish, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society, learn our language!
And Yes, We Do Trust in God
“In God We Trust” is our national motto. This is not some off-the-wall, Christian, right wing, political slogan. It is our national motto. It is engraved in stone in the House of Representatives in our Capitol, and it is printed on our currency. We adopted this motto because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation; and this is clearly documented throughout our history. If it is appropriate for our motto to be inscribed in the halls of our highest level of government, then it is certainly appropriate to display it on the walls of our schools.
If God Offends You, Here’s What to Do
God is in our pledge, our National Anthem, nearly every patriotic song, and in our founding documents. We honor His birth, death, and resurrection as holidays, and we turn to Him in prayer in times of crisis. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture, and we are proud to have Him.
It’s Our Heritage
We are proud of our heritage and those who have so honorably defended our freedoms. We celebrate Independence Day, Memorial Day, Veterans Day, and Flag Day. We have parades, picnics, and barbecues where we proudly wave our flag. As an American, I have the right to wave my flag, sing my national anthem, quote my national motto, and cite my pledge whenever and wherever I choose. If the Stars and Stripes offend you, or you don’t like Uncle Sam, then you should seriously consider a move to another part of this planet.
This is Our Culture – If You Don’t Like It You’re Free to Go Elsewhere
The American culture is our way of life, our heritage, and we are proud of it. We are happy with our culture and have no desire to change, and we really don’t care how you did things where you came from. We are Americans. Like it or not, this is our country, our land, and our lifestyle.
Our First Amendment gives every citizen the right to express his opinion about our government, culture, or society, and we will allow you every opportunity to do so. But once you are done complaining, whining, and griping about our flag, our pledge, our national motto, or our way of life, I highly encourage you to take advantage of one other great American freedom, the right to leave!
My thanks to Barry Loudermilk.



If You Don’t Like It Here – Leave!
Having read this you will recognise many sentences that were supposedly used by Julia Gillard in her ‘speech’ last year, but in actual fact, parts were removed from this letter and put together with the idea of making a speech that she has supposedly given. She did not!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλη απαντηση σε καποιους που ξεχναν ν αγαπησουν τον ελληνα και υποκριτικα αγαπουν (πες καλυτερα ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ) προσκαιρα ομως ολους αυτους τους ταλαιπωρους τωρα αλλα μελλοντικους κατακτητες μας και μαλιστα χωρις μια σφαιρα.)ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου